Pošaljite nam email

Slobodno nam pošaljite email s bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama. Pišite nam na info@sumskadjeca.com

Nazovite nas

Nazovite nas na +385 097 703 91 29 

Ne zaboravite nas obavijestiti da ste posjetili našu web stranicu kada nazovete!

partizanski put 2a, 52100, pula

Posjetite nas na našoj lokaciji

Naš šumski vrtić smješten je na dvije prekrasne lokacije. Obje lokacije nalaze se nedaleko od centra grada, lako su dostupne autom i imaju mjesta za parkiranje auta.

Kuća od 50m2, natkrivena terasa i prostrano ograđeno dvorište pružaju toplu obiteljsku atmosferu. Ovdje se svi osjećaju kao kod kuće! (slika kuće i dvorišta, unutarnjeg prostora). U kući su kuhinja, sanitarni čvor i prostrani boravak u koji se možemo sklo niti u slučaju nevremena. Dvorište ima svoj vrt, pješčanik, razne penjalice i mjesto za logorsku vatru, a imamo i našu macu o kojoj brinemo.

Stotinjak metara od kuće, malenim puteljkom stiže se u prekrasnu borovu šumu, u naš kamp koji se sastoji od 400m2 zakupljenog šumskog zemljišta. Za sad ovdje nema ničega osim šume, no vrlo brzo će niknuti dvije prekrasne šumske kućice, svaka od 15m2, razne šumske penjalice, kućica na stablu i još štošta. Već sada veći dio dana provodimo u šumi, no bit će nam puno lakše kada budemo imali pravu šumsku bazu u koju možemo odložiti stvari, skloniti se od nevremena i gdje će manja djeca moći spavati. Dobrodošli u naš šumski dom!

Educirani i strastveni odgajatelji

Šumski tim

Adriana Bertoncelj

Francesca Miličević

Sanja Grubiša

Podržite šumski vrtić u Puli!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.